CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 21, 2011

En meget sur update fra USA.

Hej allesammen,

Da jeg længe ikke har haft noget at skrive om, vælger jeg at skrive om min vrede, som for alvor blev bragt til live her i går aftes.

Jeg advare lige fremtidige udvekslingsstudenter, som tror at deres år bliver et liv på roser, mod at læse dette, hvilket kommer til at blive den nøgne sandhed, som jeg længe har skjult fra alle.

Jeg har været her i godt 5 måneder, og for at se bort fra de gode ting et øjeblik, så har der ikke været andet end problemer med min værts søster, siden jeg kom.
Hun er det mest kontrollerende, og selvoptaget væsen jeg nogensinde har mødt, og jeg har altså mødt en del forskellige mennesker.

I starten da jeg kom blev jeg plantet som #1 på listen, af piger som fodboldholdet vil date, og blev hurtigt venner med de populære. Kort sagt, så var søsteren misundelig som godt satan, da hun ikke havde samme success som mig (måske skyldes dette at hun er modbydelig mod andre, når de prøver at snakke til hende)

Hun har simpelthen de største humørsvingninger, hvilket jeg overraskende hurtigt lærte! Hun tror at hun kan styre alt jeg gør herovre - ja, jeg har kun været afsted uden hende 1 gang siden jeg kom, og det er ikke til at have.

Hun bliver mega sur hvis jeg snakker med nogen som hun ikke gør, og især hvis jeg aftaler en dag at skulle være sammen med dem alene.
Fordi at hun er så modbydelig og falsk, + tror at hun er bedre end andre, har hun ikke mange venner som står bag hende til evig tid.

ikke nok med alt overstående, så gør denne fact, som jeg vil fortælle om nu, bare at jeg nogengange ikke ville have noget imod at bruge hende som skydeskive. Hun finder på de mest underlige ting, som du kan se ikke passer. Ja - hun lyver - og nej jeg lyver ikke når jeg siger dette.
Forleden dag sad hun og fortalte mig at hun var døende, og havde en sygdom som ingen ved hvad er. ingen læger, ingen somhelst, og at hun snart ville dø. med denne løgn kom bare flere løgne, for at få mig til at føle mere sørgelig overfor hende. Det eneste jeg føler er sørgeligt, er at hun kan holde sig selv ud dog! har simpelthen fået nok!

Igår aftes blev det altså bare en tak for meget, og hvis det ikke var fordi at jeg har mine venner her, som jeg ikke vil forlade endnu, så havde jeg simpelthen klappet hende en (hårdt men er sikker på at alle når et punkt hvor det satme kan være nok!)

Hende, jeg og min veninder Misa, som er udvekslingstudent fra Tjekkiet skulle have pige aften. Før aftensmaden, sad jeg og Misa så og mindede hinanden om alt det gode mad, og lækkerier som de har derhjemme, og som ikke findes her, og der fik søsteren hendes første flip - af de mange som efterfulgte. Hun gik så over i sofaen og lagde sig til at sove (klager ikke, det mere hun sover, det mere er jeg fri for hende) og mig og Misa gik så ind på vores værelse og lod søsteren sove. der gik ikke 10 minutter, og så kom søsteren styrtende ind ad døren, smækkede med døren og hoppede op i hendes seng. Da vi spurgte hvad der var galt ignorede hun os, og spillede igen kostbar som en lille fucking prinsesse (det er så godt at bruge ordet Fuck i alle sine former igen, da man absolut ikke må sige det her - med mindre man vil smides ud af skolen)
Til sidst svarede hun da så, og skyldte skylden på hendes "dødelige sygdom" og sagde at hun havde taget medicin og jada jada jada jada - ja i ved hvor jeg vil hen med dette her = endnu en dårlig løgn fra hendes side. Døren ud til hende var åben hele tiden, og nej hun tig intet medicin.

Så blev hun normal i en times tid igen, måske hele 90 minutter ville jeg tro. men da Min veninde ikke fandt det sjovt at danse på Wii'en længere, og sagde stop, så fik hun endnu et pms flip.

Så da vi skulle til at i seng. (vi sov i kælderen, hvor de har 2 dobbeltsenge) så kom der satme nye problemer - ja jeg ved fanme ikke hvor hun finder alle de problemer hende, hun er satme Psycho!

Men så da misa lagde sig i den samme seng som mig, flegnede hun igen. Der måtte man ikke sove, men vi kunne da bare gøre det - så hendes mor kunne råbe af hende, og bla bla bla. da ingen af os vidste dette, så spurgte vi hende hvor vi så skulle sove. Så begynder Psychoen satme at råbe "i kan sove her, så ligger jeg mig ned på gulvet" vi forsikre hende om at dette simpelthen ikke er okay, og at hun ikke kan blive ved med at opføre sig sådan, hvorefter hun igen råber.
Til sidst ligger jeg mig over i en seng, og misa i den modsatte, da vi troede at dette ikke ville skabe flere problemer, men vi snød kun os selv ved dette da. selvfølgelig kan Mrs. Problem pro, da finde nye problemer.

Hun råber så "hvorfor sover i ikke i samme seng"?!! Og jeg havde fået nok og råber tilbage "fordi at jeg ikke gider at høre mere lort fra din side af i morgen tidlig" Der startede krigen, og sluttede den i samme sætning. Hun råbte så noget som ikke kunne forståes og gik ind i et andet rum og sov.


Lang historie kort: at være udvekslings student er ikke altid et liv på roser - langt fra!
Jeg har fået verdens mest nederen værts søster (og nej, jeg fortryder aldrig hvad jeg har skrevet idag, da det satme er den uber nøgne sandhed og ikke andet) men hende skal jeg fortsat leve med i endnu 5 måneder, hvorefter jeg aldrig har planer om at se hende igen.

Det er hårdt at bo hos en familie, som er sød, men bare har en sindsyg datter. da man føler at man ikke kan flytte, fordi at man vil såre dem.
Ligenu tager jeg en dag ad gangen, bliver det værre - så flytter jeg familie. Og det gør jeg uden dårlig samvittighed, da jeg ved at det vil være det bedste fra mig.


Men bortset fra det sindsyge kvindemenneske som jeg bor med, så går alt godt! mine venner er skønne, og skolen er ligedan - underligt nok. heh.

håber i alle har det godt, og håber ikke at jeg skræmte jer væk med min gigantiske vrede!

vi ses snart

Christine

No comments:

Post a Comment