CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 25, 2011

Forklaring - hvorfor mine blogindlæg har været så negative.

hej allesammen

denne blog kommer til at forklare hvorfor at mine blogindlæg stort set fra begyndelsen har været negative.
Det sidste jeg nogensinde ønsker at ligne, er en sur, dum, utilfreds, deprimeret snotunge, men jeg føler bare at denne blog hjælper kommende udvekslingsstudenter bedst, hvis den afspejler ærlighed istedet for opfundne ting.

Jeg er nu snart nået mit opholds ende, hvilket er med blandet følelser! Jeg kommer til at savne mine venner og mine lærer - men jeg er klar til at komme hjem nu, og dette har jeg faktisk været længe!

Da jeg blev optaget til at rejse til usa i et år, gik jeg stadig i 9. klasse, og var bare en lille umoden pige, som ønskede at leve "Den amerikanske drøm" - men eftersom at jeg kom i 10. klasse so blev jeg utrolig moden - vil næsten mene voksen, hvorefter jeg så rejste til usa, med drømme om at alt ville blive perfekt, og at hvis der var problemer i familien, at jeg altid kunne flytte..

Før jeg tog afsted drømte jeg om de gule skolebusser, flotte amerikanske huse, med en varm og open-minded amerikansk familie - ligesom man ser det på film. Og da jeg så efter langtids venten fik en værtsfamilie og begyndte at skrive med dem, før afrejse - så troede jeg at det hele ville blive som forventet, for det var sådan at det lød i de emails familien sendte mig.

Da jeg nåede til usa fik jeg dog hurtigt en uventet overraskelse, og fik bevist at alt forventet ikke var tilfældet. Jeg blev placeret i en trailer midt ude på landet - 30 minutter for nærmeste købmand, og for nærmeste by. og hvor naboerne, som alle bor omkring 500 meter væk, er tanter, onkler, bedstemor og så videre. I en familie som er groet op herude i ingenting, og derfor ikke ved meget om verdenen omkring dem.

Min familie viste sig at være mere kristen end forklaret i mine emails, med kristen så kommer streng lige i hælene. Jeg har gået glip a udtallige fodbold kampe, basketball kampe and you name it, fordi at familien ikke ville lade os tage ud og se dem - og derved gået glip af en del af min high school experience! Dette er dog ikke det eneste jeg føler jeg er gået glip af.. At hænge ud med venner har også været en næsten, ikke eksisterende fornøjelse, da størstedelen af mine amerikanske venner er drenge - og da drengevenner i en kristen familie, ikke er noget godt! Mine drenge venner skal herhjem og møde mine forældre, før at jeg nogensinde kan være sammen med dem efter skole - og selv dette betyder ikke at vi må tage andre steder hen end mit hus - min trailer, her ude i ingenting, hvor der absolut ikke er noget at lave, med mindre man interessere sig for skoven, og dens dyr.

En ting jeg havde glædet mig over, var jeg jeg fik en jævnaldrende søster, som jeg skulle dele værelse med. Dette har nok været det største problem dog. Søsteren viste sig hurtigt at være en underlig person, som bare ikke klikkede med min personlighed. Og selvom jeg har prøvet at give hende mange chancer og bare ignorer hende, så irretere hun mig simpelthen mere end hvad nogen anden før har kunne formå!
for at i kan forstå hvor jeg kommer fra, så tror jeg at jeg bliver nød til at give nogle virkelige eksempler, på hvordan hun har været!
- hurtigt info.. søsteren er adopteret.. dette har været skyld i mange af hendes løgne, samt selvskyldte problemer.

Episode 1) Min lære kom en dag op til mig og sagde "Ej det er godt nok sørgeligt, hva Christine!" Hvorefter jeg kigger på ham, uvidende omkring hvad han snakker om. Efter en dels forvirring fortæller han mig så at Søsteren var begyndt at græde, vil mere kalde det hulke i hans time, og havde fortalt ham at hun dagen før havde mødt hende biologiske mor,  som havde svinet hende til.. Sandheden er at søsteren ikke har nogen ide om hvem hendes mor er, og aldrig har mødt hende før..
- Dette er blot en ting, som simpelthen er mig en gåde, hvorfor man vil lyve om dette.

Episode 2) Søsteren smækker med døren til hendes værelse, eftersom at vi ikke skal se den dvd som hun gerne vil se, hvorefter at hun råber af mig om aftenen.

Episode 3) At hun har været modbydlig og sagt nedladende ting til mig utallige gange, når hendes misundelse har taget over...

- Jeg kunne fortsætte med mange andre ting, som den nyeste sygdom hun har fundet på "hun har kræft"! Men jeg orker bare ikke! Hun gør mig så sur, at bare tanken om hendes løgnagtige og falske person udmatter mig fuldstændig!!!

Med alle disse problemer, som jeg har blevet nød til at gøre korte, og udetaljeret - da jeg ikke ville sidde her og skrive i 2 dage, er ikke blevet bedre af  min område representant, som ikke har styr på noget.
eftersom at hun desperat prøvede at få os til at lade en italiensk pige bo hos os i januar, og derefter glemte at ringe tilbage med resultatet af hendes søgen, samt det at hun har haft de fleste af hendes udvekslingstudenter til at bo hos hende selv, da hun ikke har kunne finde nogle familier til dem som havde brug for nye, gav ikke noget håb om at jeg nogensinde kunne få en ny!

Positive ting ved mit år i usa er dog også eksisterende! Har mødt fantastiske mennesker, og fået en masse nye venner, som jeg aldrig vil glemme.
Derudover har jeg lært mig selv bedre at kende, til et punkt jeg aldrig troede var muligt! jeg har lært at stole på mig selv, og mest af alt, bedst af alt - så har jeg lært at sige fra! og sige når jeg har fået nok!

Jeg vil aldrig glemme mit år i usa, men hvis jeg havde vist hvad der ventede mig før jeg tog afsted, så havde jeg aldrig forladt min familie i danmark - aldrig skinket udveksling en tanke!


Håber i alle har haft en god påske!

//Christine

No comments:

Post a Comment