CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 14, 2010

Efter afrejse: update omrking det hele.

Hej allesammen

jeg har snart været i USA i 2 uger, og synes faktisk at tiden flyver afsted. Jeg har det rigtigt godt her. Alle er flinke imod mig - nogle for flinke, but you get what Im saying.

Skolen går rigtigt godt! Det er alle nogle gode fag, og jeg glæder mig faktisk til at skulle i skole hver morgen! har fået 2 karakterer allerede. Begge to A's, hvilket svare til det danske 12-tal.
idag havde jeg en test i algebra, hvilket jeg tror gik udemærket. imorgen skal jeg have en test i myth and legends, hvilken jeg tror kommer til at gå godt også.
Fodbold fyren har stadigvæk et crush på mig - in fact så bliver jeg nedstirret fra tidspunktet jeg møder i skole, til jeg forlader skolens grund. Jeg synes at det er sjovt, hvorimod abby synes at det er forfærdeligt. - Jeg burde ikke lade ham behandle mig som et sex objekt (han var ved at give mig et lille klap i numsen) come on - helt ærligt :D

Men ja, amerikanske teenagere er pænt umodne når det kommer til det med kærester, og meget kristne. Min søster synes at det er forfærdeligt hvis folk kysser offentligt, hvis de holder i hånden og så videre, hvilket faktisk er ret plat, når man er vandt til at det er helt normalt!
Men oh well! amerikanere er nu flinke mennesker!

Jeg har nu været i kirke 2 gange, hvilket har været ... ja, anderledes! det kan overhovedet ikke sammenlignes med den kristne danske kirke, som vi kender fra konfirmations forberedelserne. I den amerikanske kirke er der slet ikke tid til at sidde og falde hen, for ikke at tale om manglen på ro. I kirken er der en kæmpe scene med lysshow, røg maskine og band. Jeg har overhovedet ikke noget i mod præstens del af gudstjenesten, da han er en meget humoristisk mand, og da han kommer med nogle meget gode pointer i hans prædiken. Men hvis jeg skal være ærlig så synes jeg dælme at sang delen er akavet!
Folk står med begge arme i luften - ja nærmest heiler! med lukkede øjne imens de enten synger med på sangene, eller står og gentager gud og jesus navne til dem selv halvtreds gange. - prøv så at forestil jer mig på forreste række, blandet ind imellem en masse tonedøve teenagere.. det er akavet, det skal altså siges! :p

jeg har også været ude og shoppe 2 gange. og har fået brugt nogen penge. Mest på ting til skolen. såsom mapper, notebøger, bookcovers m.m derudover har jeg købt min homecoming dress. jeg skal til 2 forskellige homecoming dances. en på abbys gamle skole og en på min egen.
Abby blev inviteret ud af en dreng, som hun har fablet uafbrudt omkring siden jeg kom (stoppede med at høre efter, efter de første 2 dage) mine host forældre vil kun lade hende gå hvis jeg fik en date som jeg kunne gå med - så abby fandt da hurtigt en eller anden til mig. Tror vist nok at han hedder David, men jeg ved det faktisk ikke helt. Homecoming kommer til at blive så akavet! Abby vil have mig til at danse "slow dance" med min date (hvilket btw aldrig kommer til at ske). Den eneste grund til at jeg i det hele taget har en date, er fordi at jeg ofrede mig for hende, så nu synes jeg godt at hun må stoppe med at være så krævende.
- tilbage til hvor jeg startede dette afsnit. shopping. Jeg har købt en masse ting i victoria secret (min nye ynglings butik). Deres butik er mega farverig, men en masse pigeting og en masse mønstre! man bliver glad af at være der inde!


det hele var sikkert en ordenligt omgang pladder, men sådan går det når man har en masse og fortælle, men meget lidt tid at fortælle det på.

Før jeg smutter helt, så kommer der lige nogle underlige spørgsmål at jeg er blevet spurgt om indtil videre:

Isn't denmark lying in Finland?
Do you have cars in denmark?
Is that computer from denmark (macbook pro - så vidt jeg ved kan den også købes her)
Where did you buy your bag - i love it? (omkring min louis vuitton).

Me: abby did you want me to try to do your make up?
Abby: But will it stay on till tomorrow?


+ mange mere, som ville klare en længere forklaring!


jeg håber i alle har det godt, for jeg har det skønt! :D


- christine .

2 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Hej :)
  Dette lyder måske som et mærkeligt spørgsmål.. men er du christine filippa?
  Hvis du er så skrev du engang en kommentar på min blog og det har jeg et spørgsmål til som jeg tror du kan svare på.
  Min mail er stine_pilkaer@hotmail.com
  Hvis ikke så må du meget undskylde.

  ReplyDelete