CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 9, 2010

Før rejsen - Forberedelses mødet.

Hej allesammen :)

For godt 2 uger siden deltog jeg i et obligatorisk forberedelsesmøde med My Education, som er stedet jeg rejser med.
Mødet tog 10 timer, og var rigtigt informativt!

mødet tog sted d. 1. maj og blev afholdt i Århus. Så mine forældre og jeg var tidligt oppe, da vi skulle nå mødets start kl. 8.00.
Efter en tidligt og lidt halvlang køretur nåede stedet, hvor mødet blev afholdt, blev jeg meget pænt modtaget af alle dem som arbejder for My Education.

Mødet startede ud med en masse information om selve udvekslingsprogrammet, og rundede derefter ud i en test, som ville vise om hvor godt vi havde hørt efter - jeg tror nu at alle bestod testen uden fejl :).
da klokken rundede de 12, så forlod alle forældrene mødet, og alle os udvekslingstudenter spiste derefter middag sammen.
Jeg sad ved et drengebord, og det var ekstremt hyggeligt! alle sammen var meget flinke - og så kendte jeg jo så småt 2 drenge, som kommer fra samme by som mig, så der var slet ingen problemer der.

efter at have spist blev vi delt ind i en masse grupper.
Først sad vi i grupper sammen med hjemvendte udvekslingstudenter, og der fik vi mulighed for at få besvaret alle vores spørgsmål.
derefter blev vi sat ud i nye grupper, og fik udleveret nogle forskellige cases, som vi skulle lave et skuespil til og derefter fremføre det for allesammen.
vores case lød således " Din lære udlevere nogle opgaver tilbage, du har fået en rigtig dårlig karakter, men der står ikke nogen kommentarer fra din lære. du føler at det er uretfærdigt" - Derefter var det så vores opgave at finde frem til hvordan vi ville løse problemet.
Selvom at det var en anelse grænseoverskridende at skulle fremføre skuespil (hvilket jeg virkeligt også stinker til) foran mennesker, man aldrig havde set før, så var det en god måde at komme i kontakt med hinanden på.

Dagen sluttede klokken 18.00 - så det var en træt christine, som blev hentet, men en glad og spændt christine!

Jeg har også få aflagt periode for min afrejsen - godt nok ikke særlig præcis, but so what? :D
Jeg ville komme til at rejse på en torsdag. Fra d. 4/8 til og med d. 9/9! hvilket jo ikke er om så forfærdeligt længe!

*** TIL JER SOM FØLGER MIN BLOG ***
Jeg har set at i har skrevet kommentarer på mine blogs, men jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg svarer! så det er ikke fordi at jeg ikke gider at svarer jer - jeg er bare ikke så keen med alt sådan noget data fis! :)


anyways.. I'll see all of you soon.
xoxo
Christine

No comments:

Post a Comment